Detalles del artículo << volver
Diccionari de la llengua catalana. Segona edició
Diccionari de la llengua catalana. Segona edició
Autor:  Institut d' Estudis catalans
HUMANIDADES - Literatura - Filología
Descripción:  Els treballs de preparació de la segona edició s'han centrat en l'aplicació de criteris lexicogràfics ­els que van quedar pendents d'aplicació en la primera edició i d'altres de nous­, en la revisió de la nomenclatura i les definicions del lèxic especialitzat i del lèxic comú. Aquesta tasca de revisió inclou també l'anàlisi de tots els suggeriments i dels comentaris que, amb la intenció de millorar el text del diccionari, es van fer arran de l'aparició de l'obra.

CARACTERÍSTIQUES GENERALS DE LA SEGONA EDICIÓ DEL DIEC

- És fruit del treball coordinat de totes les seccions de l'IEC: la Secció Filològica (amb les seves comissions i oficines) i les seccions Històrico-Arqueològica, de Ciències Biològiques, de Ciències i Tecnologia i de Filosofia i Ciències Socials.

- Té la voluntat de prendre en consideració els suggeriments i les observacions relatius a la primera edició del DIEC que usuaris de diferents àmbits han expressat mitjançant publicacions de diversa mena, manifestacions escrites o comunicacions verbals.

- Incorpora algunes novetats significatives tocant als criteris lexicogràfics, com és ara la numeració de les accepcions.

- Respon a la voluntat inicial de la Secció Filològica de mantenir el diccionari actualitzat, per això, s'ha revisat i ampliat la nomenclatura i les definicions tant del lèxic comú com del lèxic d'especialitat.
Editorial:  Institut d' Estudis Catalans Páginas  1865
Idioma:  català Medidas:  19 x 26
ISBN:  9788429759 Precio:  67,00 €
Disponibilidad:  Inmediata
Añadir a favoritos Comprar
Librería Balmes S.L.  |  Nota legal  |  Condiciones generales